nová sezóna , nové výzvy

12.09.2015 08:29

Tak a je to tady, za týden nás čeká první zápas nové sezóny. Nic nového by to pro většinu být nemuselo, ale přesto proběhly v týmu nějaké změny.

Kapitán Ondra nás opustil, jelikož se chce více věnovat rodině. Odešel do třetí ligy, druhého domácího týmu Partay Ostrava, který by chtěl dotáhnout do dvojky.

Vojta, který je dlouhodobě pracovně vytížen se po poradě s předsedou klubu Cocheem a novým kapitánem Montym přepsal na soupisku B, aby si mohl více zahrát. A konečně po přesunech i nějaká ta posila dorazila,a to v podobě Lenina z Šalamouny.

Tým pro tuto sezónu bude skládat reparát v 1.lize, po té co mu přenechal právo na účast v soutěži rozpadnuvší se Bull-Do-zer Havířov.

Nové složení  týmu tak je v čele s Montym, Šakal, Lenin, Hans, Pitrys a Ivo. Tuto šestici pak lze doplnit sřídavým startem z B, kde samozřejmně počítáme s Vojtou, ale také s ostatními. Cílem pro tuto sezónu je úspěšně složit reparát a neudělat si ostudu, tedy pokusíme se ligu udržet. Herně zcela jistě nemáme na týmy Supů, Brooklynu, Orlů či Rytířů,(nechci urazit takže i Predátorů .....), ale určitě nic nedáme zadarmo a zkusíme se rvát.

Ligu začínáme doma v Partayi  a to 20.9. od 15:00 proti Jestřábům, které velmi rádi opět přivítáme jejich oblíbenou jestřabinkou :)

 

monty