1 kolo Sportdarts - Tazman Jr.

29.09.2014 14:22

A máme za sebou první zápas v první lize. Jako prvního soupeře jsme vyfasovali nám dobře známé Tazmany Jr. se kterými jsme postoupili z dvojky. Čekal jsem derby jako hrom a potvrdilo se. Zápas byl z počátku v režii Tazmanů, kteří přijeli bez Pekose v plné síle. Oby naši začali hůře , Hanz vyhrál po bitvě 2:1 a Monty nakonec zápas nezlomil a prohrál 2:0 s Pavlem Dorociakem. Další dvojkou na terči byli Pitris a Ivo, Pitris rovnež nezvládl začátek a prohrál 2:0 se Špacírem a Ivo vítězí rovněž 2:1 nad Davidem Rokošem. Po první sadě 2:2.

Následuje další boj , Hanz prohrává 2:1 s Pavlem a Monty se zvedá vítězstvím 2:0 nad Jujkim, Pitris i Ivo rovněž bodují 2:0 a je tu trhák , před čtyřkama 5:3. Paráda.

501 ve čtyřkách nám moc nevyšla a těsně prohráváme 2:1, to cricket je již jiná kapitola, jednoznačně 2:0 a dvoubodové vedení držíme, stav je 6:4.

Hanz i Monty vítezstím 2:0 zvyšují trhák na 8:4 a začínáme být všichni netrpěliví, na terč přichází Pitis bohužel však prohrává opět s Pavlem Dorociákem 2:0 a hoste snižují na 8:5, Ivo však podržel a dokázal po bitvě 2:1 uhrát devátý bod s Jujkim, supr už neprohrajeme. Máme jistý první prvoligový bod.

Je tu poslední série na terči je Hanz a Monty oba nažhavení a lační po desátém bodu jak to dopadne? Hanz 1:1 a dotahuje v posledním rohodujícím legu, Monty nervozní nechává soupeře pozorujíce sousední terč srovnat na 1:1 , bitva pokračuje. Nervičky tečou , jooo Hanz havírá a získává 10 !!! Monty to jistí a zavírá také  , je to doma máme tři body stav je 11:5 a do hry může Vojta aby si odbyl svou prvoligovou premiéru, střídáme Pitris kterému se moc nevede ho pouští. Vojta nastupujeproti Špacírovi a hraje nádherně, bohužel však znervózní na dablu a prohrává 2:1 totéž na druhém terči Ivo .

Prvoligová premiéra je za náma Sportdarts Partay pub Ostrava poráží Tazmany Jr. 11:7, 26:19 a získává tak v prvním zápase první body.

my: Hanz - 3, Monty - 3, Ivo - 3, Pitris - 1, cricket (Monty, Hanz, Ivo, Pitris) - 1

soupeř: Pavel -  4, Špacír - 1, Jujki - 1, 501 - 1