10 kolo: Sportdarts Ostrava - Virus Opava

08.12.2014 16:09

Po zisku bodu v minulém kole a doma v Partayi jsme chtěli opět uhrát body, ale nepodařilo se.

Jak již se nám stává pravidlem nevydařený start nás připravil o šanci o body vůbec zabojovat . Zápas byl poznamenaný spoustou nepřesností, dabl chyběl snad všem, no nebyla to žádná sláva. Hned v první sadě zápasů prohrál Pitrys 2:1, Hanz 2:0 a Monty 2:1 všichni jen díky chybějícímu dablu, jediný kdo si nenechal dably doma byl Dan. Druhá sada zápasů pokracovala ve stejném duchu , opět šance na dablu a dabl nikde a tak prohrává nejprve Hanz  a Pitrys 2:0 a následně i Dan 2:1, Monty na chvíli dabl našel a se štěstím dokázal vydřít bod vítězstvím 2:1.  Nepříznivý stav 2:6 před týmovkama nás srážel do kolen, pokusili jsme se ještě zabojovat ale trápení pokračovalo prohrou v týmové 501 2:0.

Pitrýsek se necítil dále pokračovat v tomto trápení , Ondra se šel rozehrát na cricket a zde se nám podařilo hlavně díky Hanzovi s Danem konečně zabodovat a snížit na celkových 3:7.

Ondra zůstal na 501 a jakoby najel do stejné stopy ve které jsme se plácali my ostatní , hned první hru prohrávaá 2:0 a to jak jinak neč čekaním na dablu. V zápětí boduje Hanz a stav je tak děsivých 4:8. Není konec a hrát se má do konce a tak Dan a Monty zkouší nemožné, ovšem marně. Dan prohrává 2:0 a Monty 2:1, zápas je rozhodnut . Sportdarts dostal výprask na kterém se z velké části podílí sám a za stavu 4:10 nastupuje do poslední sady zápasů k jejich doplácání.

V této poslední sadě ještě zkoriguje výsledek Ondra vítězstvím 2:0 a Dan 2:1 a zápas tak končí 6:12.

 

Pitrys 0/2, Hanz 1/4, Dan 2/4, Monty 1/4, Ondra 1/2