11 kolo: Jestřábi 99 Ostrava - Sportdarts Ostrava

11.12.2014 19:10

Jedenácté kolo nám přiřklo losem soupeře z Hrabůvky, vyjeli jsme na Jestřáby.

Ve složení Ivo , Ondra, Hanz a Monty jsme dorazili ke kostelu s odhodláním potrápit tohoto soupeře, což se nám hruby do půle zápasu kolektivně dařilo. Ondra   hrál pěkně. Ivo, Hanz a Monty se trápili do samého závěru.

První sadou jsme se prokousali 2:2, kdy Hanz dokázal porazit Pavla Křimského 2:0, Ondra Martina Valáška 2:1, Monty a Ivo bohužel nezabodovali.

Ve druhé sadě pak svůj výkon zopakoval Ondra a přidal se k němu Ivo , Monty s Hanzem to nedokázali a prohráli 2:1. Stav po druhé sadě tak byl stále nerozhodný a to 4:4. Nerozhodný stav  vydržel i to týmovkách kde jsme nejprve dokázali soupeře porazit 2:1 v 501 a le následně jsme 2:1 prohráli cricket.

Třetí sada v prvních dvou zápasech vyšla lépe domácím a ti se tak ujali vedení 7:5 , za tohoto stavu pak dokázal zabodovat i Monty když dokázal porazit 2:0 Pepu Kubánka a stáhl tak na 7:6, v posledním zápase této sady prohrál Hanz s Martinem Valáškem 2:0 a domácí opět zvýšili náskok na 8:6.

Tento stav před poslední sadou ještě umožňoval zabojovat a pokusit se zabodovat ovšem jen do doby než Pavel Křimský zvýšil náskok na 9:6 vítězstvím nad Ivem , který bohužel netrefil dabl v třetím legu. Za tohoto stavu již bylo velice těžké pomýšlet na zisk bodu, ale nechtěli jsme to vzdát. k útoku zavelel Hanz vítězstvím 2:0 na Milanem Palátem ale hned v dalším zápase prohrál Ondra stejným způsobem a zápas byl rozhodnut. Monty tak nastoupil k poslednímu zápasu za již rozhodnutého utkání a tento zápas rovněž prohrál. Konečný stav tak 11:7 pro Jestřáby.

 

Ivo 1/4, Ondra 3/4, Hanz 1/4, Monty 1/4