13. kolo : Calabroni Kozlovice - Sportdarts Ostrava

12.01.2015 20:47

Těžký boj o jakýkoli bod a záchranu v první lize pokračuje v dnes Kozlovicích.

Hospodu jsme nakonec našli, dorazili na etapy, někteří posílení optimizmem jiní alkoholem. Jelikož se nám komplikuje účast tak máme dnes vydatnou posilu a to Mahyho jako hráče na střídavý start a Svícu a Krasyho jako fanouška. Kapitán postavil tým následovně : Crhy (C), Mahy, Hanz, Monty a na lavičce připraven Ivo.

Boj začíná a je vidět že to bude těžké, nejprve nejde nic po té mizí dabyly a takto se přesunuje smůla , nervozita či  co to vlastně je postupně po všech včetně soupeře. Neustále se taháme o body až se dostaneme ke čtyřkám před kterými tečeme 5:3 a v kterých chceme srovnat. Doposud hrál dobře Mahy , Monty a Hanz, kteří zvládli bod Ondra znaven dvoudenní kalbou střídá a do čtyřek půjde Ivo, který je nehrahe rád, ale obětuje se pro tým.

Nastupujeme do 501 as dvojicemi Mahy Ivo a Monty Hanz , vítězíme 2:0, teď ještě cricket , tak jak zkusíme , zkusíme to Mahy , Monty a Hanz , Ivo ... super paráda, vychází to a po vítězství 2:0 máme srovnáno na 5:5 , bude to ještě boj. Nervozita stoupá ale co zkusíme to.

 

Nejprve Mahy prohrává 2:0 ,ale Ivo se chytá a vítězí 2:1 , je to 6:6 a jdeme na věc, Hanz a Monty.  No super , paráda oba 2:0 a jdeme do trháku máme to otočeno, rázem vedeme 8:6. Tak naděje by tu byla. 

Ivo bojuje nádherně jen škoda že nehrál od začátku, bohužel padl 2:1 zatímco Mahy co by posila ze zkušenějšího týmu 2:1 vítězí i bingo si chlapech hodil , no pěkně nám tu září, stav je více než nadějný, bod už máme. Půjde víc? Urveme to ?

Bojujeme . Hanz vede bohužel nezavírá , Monty nervózní vedle zoufale kouká na Hanze a také nezavízá , nejde to trefit , oba nemohou najít dabl . Prohráváme a taháme za kratší provaz , že by přece jen, Hanz zavírá a srovnává, konečně může být za hvězdu a urvat to, pojď Hanzi Pojď, ve stejnou chvíli Monty neustál souboj na dablech a padá , se sklopenou hlavou odchází poražen 2:0 a vkládá naděje do Hanze. Bohužel i ten ale nervózní leg neustál a prohrává. A je to tu , zázrak se nekoná a je tu prokletí všech šipkařů 701! K sakru !

No nic zustáváme jak jsme a skusíme stejnou sestavu jako při čtyřhrách, nejprve lehce strácíme pak se dotahujeme a jdeme lehce do vedení , pak zase soupeř, přetahujeme se. Hurá jsme u dablu, první to zkouší Monry , nevyšlo to a navíc Hanzovi zůstalo 14 , to je špatný , to je špatný , zkouší to Hanz, soupeř, znovu Monty soupeř a nic , nervozita je tak velká, že dabl netrefuje nikdo a máme tu něco co jsem nikdy nezažil - rozhoz na střed, rozhoz na střed za dva body.

Soupeř hází modrý , Monty kouká na kluky a čeká jestli jako vždy nebo ne , ale v tu chvíli se hl Mahy a jde na to, s odvahou a smělostí to jde rozhodnout.... bohužel to nevyšlo . Sportdarts prohrál v prodloužení. Máme bod a díky za něj, šahali jsme ale nedošáhli a tak trápené pokračuje.

 

Skvělý zápas Odehrál Mahy - Bingo, 3x133+, čtyřha , cricket a dva body - paráda , perfektní pomoc, náš smutný hrdina

Rovněž Hanz, dobrý zápas 5x133+, čtyřha , cricket a dva body

Trápící se Monty , dva body.

Ivo , nerozehrán a výborně jak ve čtyřkách tak potom 2x133+, 1bod.

Ondra bez bodu a bez vzpomínek. Fanouškům  velké díky.