14. kolo : Sportdarts Ostrava - Kings Třinec

25.01.2015 21:21

A opět doma.

Trápení týmu pokračuje, ale dnes jsme se sešli. Jsme tu všichni až na Vojtu a hned řešíme, že nemá kdo být na další zápas. Monty má nemocenskou, Ondra Ivo a Dan jsou v práci.No hend je co řešit.

 Ale,  teď nás čeká Třinec. Ivo Konstatuje že je nás dost a tak nehraje Ondra staví podle svého svědomí to nejsilnější co má. Dnes nemáme co ztretit třinec je dobrý a drží se v předu.  Sestava:  Hanz, Pitrys, Šakal, Monty a na lavičce Ondra a Ivo. 

Kdo jsme: Sportdarts a jde se na to.

Podle předpokladu nás hned z kraje Třinec nešetří ale rveme se. Hanz a Pitrys prohrávají 2:1 další dva zápasy jsou rychlejší. Dan vítěží 2: a Monty prohrává 2:0. Po první sadě a zajímavých bojích 3:1 pro hosty. Situace se opakuje, opět krásné zápasy na tři legy ale tentokráte Hanz i Ivo vítězí a Sportdarts se dotahuje na Třinec (3:3). Na terč odchází odhodlaný Dan i Monty, ale nevychází to, už je tu zase to trápení na dablech Monty prohrává 2:0 a zachvíli i Dan. Takže před čtyřhrama prohráváme 3:5. Dvojice jsou sestaveny a na terče jdou Dan s Montym a Hanz s Pitrysem. Dan zavírá a vypadá to dobře, jeden leg máme , co kluci. Hm tak nic , Monty a Dan si to zopáknou. Teď to tahá Monty a zatím to jde, že by to konečně přišlo? Monty zavírá a vítězíme v první týmovce 2:1. Na cricket nastupuje sehraná dvojice Hanz a Dan a Monty s Pitrysem , Ondra si neroufá naskočit do rozehaného zápasu a ivo je doma na telefonu.

Monty s Pitrysem prohrávají ale Dan s Hanzem to  dokázali a tak si to jdou zkusi znovu ale tentokrát bohužel neúspěšně a tak prohráváme druhou týmovku 2:1 my. 

Stav po půli je 4:6 pro hosty a padají první slova chvály na sdresu našeho týmu. Prý proč jsme tak dole? Hrajem pěkně, je to boj a tak. NO, JENŽE TO MY NEVÍME !!! PROSTĚ NENÍ ŠTĚSTÍ , JSME NERVÓZNÍ ČI CO , KDO VÍ.

Ondranechává sestavu a další sada nám láme vaz hned po té co hanz vítězí 2:0 my ostatní  lehce 2:0 prohráváme a vypadá to že je rozhodnuto . Soupeř rázem vede 9:5 a má čtyři zápasy k zisku jednoho vítězného bodu. A tak asi polevuje.

Hanz a po něm Pitrys vítězí po boji 2:1 a chystají zajímavé poslední duely, stav 7:9 napovídá , že se to dá jěště zdramatizovat. Dan hraje s pověstí dravého šakala a rve se o každou šipku , Monty se rozházel , po bingu před schvíli je dnes stále bez bodu a tak chce přispět alespoň tímto posledním. Zatímco Dan nakonec vítězí 2:1, Monty prohrává 1:0 a snaží se srovnat, ale nejde to, nejde. Prohrává a tak podruhé zažívá to co v zápase s Predátory , poslední na terči kdo mohl odvrátit prohru a prodruhé neuspěl . Dnes o to horší, že jako jediný bez bodu ze hry.

 Sportdarts opět padl , tentokrát  10:8. Bylo to drama se smutným koncem.

 

 Hanz 3/4, Pitrys 2/4, Dan 2/4, Monty 0/4