16.kolo : Tazman JR - Sportdarts Ostrava

02.02.2015 10:49

V neděli 1.2. se přehoupla liga do své druhé poloviny a začaly odvety.

K prvnímu utkání druhé půle míříme k našim kamarádům malýl Tazmanům do Havránka a chceme konečně zabodovat. Očekávám vyrovnané utkání s bojem o každý leg, derby je derby. A mé očekávání se potvrzuje.

Z počátku máme mírně navrch a do týmovek máme náskok v podobě vedení 5:3,i bez Šakala, který má dorazit po ranní směně kolem třetí. V týmovkách jsme překombinovali složení dvojic, když jsme chtěli zapojit studeného Šakala a neuspějeme, soupeř srovnává na 5:5. Toto byl pravděpodobně zlom v zápase. 

V druhé půli kápo střídá do té doby vlažně hrajícího Pitryse a Šakal jde útočit na body. Svůj úkol splní v obou zápasech získá body, což se nepodařilo Hanzovi. Ivo získal jeden  bod a Monty s Jujkim zaváhal a tak  v posledním zápase srovnává na 9:9 s Pekosem, což opět znamená prodloužení.

Do prodloužení nastupuje Monty s Hanzem a Dan s Ivem druhá dvojice se však nechytá a ani Hanz ani Monty nemohou zavírat, Sportdarts tak opět padl a důležité body nezískal. 

Zklamáním byla hra Hanze, pozitivní byl výkon Montyho, který se začíná opět rozehrávat a hlavně Iva, který byl v tomto zápase nejlepším hráčem týmu.

 

Hanz 1/4, Pitrys 0/2, Ivo 3/4, Monty 3/4, Dan 2/4