18. kolo : Sportdarts Ostrava - Orli Orlová

16.02.2015 12:17

Konečně domácí zápas, sice s problémy ale nakonec jsme se sešli ve čtyřech, kluci byli ochotni přijed trochu dřív a tak jsem mohl hrát i já.

Nastoupili jsme tedy ve staré sestavě Ondra, Hanz, Dan, Monty, Ivo nedorazil o Vojtovi není ani slyšet a Pitrysek byl mimo.

Hned ze startu jsme nasadili a než se soupeř rozkoukal jsme vedli 6:2, ovšem čtyřhy nám nějak přestaly jít , kombinujeme dvojice a ne a ne najít to optimální a tak obě týmovky prohráváme, což nás zase sráží na zem a soupeři dává křídla.

Skvělí Orli se hecují , nechtějí přijít o třetí místo v tabulce, které jim zajišťuje postup na finále družstev. Atmosféra je nádherná , oba mančafty se povzbuzují a hry na terči jsou parádní ovšem bodově ve prospěch Orlů a to až do stavu 6:7, Monty dokázal po čtyřkách urhát jako první bod a ten znamená srovnání na 7:7.

Nechceme nic dát zadarmo a tak dále bojujeme, zvyšujeme Hanzem na 8:7.  V zápětí ale prohráváme a stav je opět nerozhodný. Poslední dvě dvojice mají zápas ve svých rukou. Monty prohrává s Pájou Šeligou a soupeř má devátý bod, vše mohl zachránit Dan ale nepovedlo se se střídajícím Markem Tícem rovněž prohrává a tak po skvělém začátku přichází smutný konec. Sportdarts -  Orli 8:10.

 

Hanz 3/4, Ondra 1/4, Dan 1/4, Monty 3/4