2 kolo Sportdarts - Brooklyn Havířov

06.10.2014 15:47

Druhý domácí zápas nám přiřkl los soutěže a tak k nám zavítal Brooklyn Havířov , velmi silný tým ve složení Michl Pastrňák , Štefan Čujdík, Michal Ištok, Standa Surma a Pavel Mikuš nás přijeli sežrat na terči. Velmi těžký zápas s poloviční sestavou kdy Daneček je stále na jabkách a Ondra si vyjel do Turecka. Očekávám výprask jako hrom.

Nastupujeme v sestavě Hanz, Monty, Pitris, Vojta a na lavici nesedí nikdo , Ivo má střevní problémy a tak zůstává doma, smůla zvlášť po minulém zápase kdy podržel. 

Jde se na věc, na terč jak je již zvykem nastupuje Hanz a Monty, Hanz vede 1:0 ale monty zase zaspal začátek a pak znervozní na dablu a tak 1:0 teče. Přichází obecenstvo, pátý hráč týmu pro dnešní den. Hanz nezavírá a soupeř srovnává na 1:1 Michal Ištok jede Hanz se ale nevzdává, Monty má na terči Standu a s příchodem fanoušků ožívá, povzbuzování pomáhá a srovnává na 1:1, bude to velký den. Bitva pokračuje a je to tady Hanz i Monty vítězí 2:1 , překvápko je tady  Sportdarts vede 2:0, no kdo by to čekal?

Na terč nastupuje Pitris a Vojta, Pitris prohrává 2:0 se Štefanem a už tušíme co nas čeká, Vojta hraje naprosto úžasně sic prohlál 2:1 s Pastou, dobře ho potrápil.  Je srovnáno 2:2 a síla soupeře je vidět. Hanz a Monty si prohazují soupeře a jdou se rvát pro fanoušky, opět třílegová bitva v podání obou , krásná hra, Hanz prohrává se Standou ztratil dabl a Monty dusí Míšu Ištoka a nakonec vítězí 2:1. Stav 3:3 , nečekané překvapení, že držíme krok se soupeřem.

Druhá dvojice Ivo a Vojta prohrávají s Pastou a Štefanem a tak do čtyřher nastupujeme za stavu 3:5, ve čtyřhrách je to mizérie asi jsem to mohl složit lépe, obě prohráváváme a  sen o překvápku se rozplývá, už tečeme 3:7.

Je tu další sada Hanz - Pasta  a Monty - Štefan, jak se dalo čekat topkař Pasta poráží Hanze 2:0 ale na druhém terči Monty válí, zaskočený Čujďa prohrává 2:0. Pitris s Vojtou opět prohrávají  opět však 2:1 , pěkná hra obzvláště od Vojty, který překvapuje všechny a tak před poslední sadou je jasné že zápas je prohrán, stav je 4:10.

Poslední sada ještě nabízí zajímavé zápasy Hanz poráží načatého Štefana 2:0 a Monty zavírá už čtvrté kolo Pastovi ale nejde to nejde, první leg po dlouhé zavíračce zavírá nakonec Pasta ve 13 kole dablem 1, Monty je v háji druhý leg už jen dotahuje a prohrává 2:0. poslední zápasy Pitris s Michalem Ištokem a Vojta se Standou končí rovněž naší prohrou ikdyž Vojta zase urval leg a tak jsme prohráli 5:13. 

Všechny nás těší, že to nebyla ostuda a že jsme soupeře potrápili a nedali nic zadarmo,  Monty uhrál 3 Hanz 2 . Pasta 4, je prostě dobrej. :)