5 kolo: Alfa Frýdek- Místek : Sportdarts Ostrava

28.10.2014 16:37

Tak na tenhle zápas jsem se hodně těšil, Kollárovci, Renda a Pavel Pokorný. Jsou nepříjemný soupeř, nikdy nevím co čekat a navíc poslední dobou se pořád potkáváme na turnajích.

Ondra nás naložil a vyrazili jsme směr Frýdek nebo Místek, kdo se v tom vlastně vyzná? co je za a co před řekou ?  Hrací místo ceklem slušné, kluci mají pěkné čáry a tak se hned domlouváme, že koupíme k i nám, prý mají navíc podobné. 

Nastupujeme v sestavě dle minulého kola a jdeme do boje o body.

Dan prohrává úvodní zápas 2:1 a vypadá to že to bude boj, Monty zahajuje s Pavlem Pokorným a daří se, vítězství 2:0, další na čáře je Pitrys, který udolává Honzu Kollára 2:1 a Hanz s Rendou Dobošem kterého taktež poráží ale 2:0. První sada pro nás vyznívá příznivě ujímáme se vedení na horké půdě a za stálého fandění kápa jedeme dál. Daří se a získávám další bod po vítzství s Liborem Vančurou, který  má přezdívku pípa,  no pípá pořád. Dan na druhém terči prohrává s Pavlem a na terčích jsou opět Pitrys a Hanz. Pitrys má dnes den , hraje krásně ale to zavírání moc nechce jít a tak prohrává 2:1 s Rendou zatímco Hanz nám dělá radost vítězstvím 2:0 nad Honzou Kollárem.  Dnes je to hodně vyrovnané ale jaksi cítím, že by to mohlo vyjít. Daří senám zvítězit ve čtyřhře 2:1, bohužel druhou týmovku stejným způsobem prohráváme.  Stav po půli 4:6.

Na terče nastupují Hanz a Pitrys , pokus se jim podaří uhrát body budeme s danem útočit na zisk bodů. Už Fandíme všichni, spotřeba piva klesá a soustředíme se jen na hru. Hanz poráží Libora 2:1 a Pitrys suprovně 2:0 Pavla Pokorného, to je sen. Vypadá to víc než nadějně, 4:8 a šest her přednáma, to nikdo z nás nečekal. Chceme tady vyhrát a nepolevíme, teď udělat ten nejtěžší krok a nezkazit to. Dan stresuje a tak jse Ondra do hry. Soupeř střídá nastupuje David Kollár a jde hned na mne, musím , musím, říkám si a tojím na čáře.  Koukám očkem na Ondru a vidím, že hraje jako já , oba to teď máme 1:1 a jako by jsme zase nechtěli nikdo udělt ten důležitý krůček. Uf podařilo se mám 9, neprohrajem a jsnad to byl ten impulz pro Onďu, v tu chvíli výkřik  Crháááá a je to tam . NEPROHRAJEM , MÁME TO. Ondra z lavice sttudený poráží Rendu, jóooo. 4:10

Poslední čtyři zápasy a my se s Hanzem hecujeme, je veselo. Daří se náma máme pak už i 11-tý , 2:0 Pitrys versus Libor, 12-tý Hanz s Pavlem po boji 2:1. Poslední zápasy už pro zábavu , a Monty hraje o čtyři o první čtyři v první lize, Hanz to zvládl, tak co půjde to taky. Ondra prohrává s Davidem Kolárem ale všichni koukají na druhý terč. Renda a Monty si to užívají oba. 1:0 pro Montyho , druhý leg vyhrává Renda. Hecuju ho a  jdem si užít ten poslední. Dal jsem to  jo, 2:1 Monty .

Senza zápas , senza pocit . Hanz a Monty po 4 a další body doma. Sportdarts poráží Alfu 13:5. A jede se slavit do Partaye.