6 kolo: Sportdarts Ostrava - Predátoři Opava

03.11.2014 13:53

Opět nás čekal domácí zápas v Partay a po minulém kole jsme chtěli překvapita urvat nějaký bodík.

V sestavě tentokrát bez kapitána Ondry jsmechtěli klukům z Opavy ukázat, že jsme nepostoupili omylem, a už vůbec jsme nechtěli nechat body soupeři zadarmo.

Nastoupili jsme ve složení Hanz , Ivo, Pitrys, Monty a do hry později zasáhl i Dan. První půle zápasu byla rozpačitá po první sadě byl stav 2:2, pak ale soupeř nastoupil a stáhl vedení na svou stranu, takže Opava vedla před týmovkama 5:3.

Do týmových her nastoupil již i Šakal, který nahradil Iva. 501 se nám podařilo po třílegovém boji zvítězit a tak jsme na Cricket nastupovali s rozdílem jednoho bodu stráty.  Srovnání se nám však nepodařilo, opět po třílegové bitvě, byl tentokráte štastnější soupeř.

Třetí sada her pak opět vyšla lépe soupeřům, kdy za nás dokázal získad body pouze Šakal a tak po třetí sadě vypadal zápas rozhodnutě, stav 5:9 v neprospěch Sportdartsu.

Poslední sada zápasů pak přinesla velmi napínavý soubou o body kdy jsme nejprve Hanzem a Šakalem snížili na 7:9 a po té dokonce chvíli pomýšleli na bod za remízu , když Pitrys porazil Doležela (8:9) a Monty s Botou - Honzou Armlichem ,v poslední hře bojoval o devátý bod. Soubouj to byl krásný . První leg zahrál Honza na jedničku  v druhém mu to Monty vrátil. Podívaná nekončila ani v legu třetím, kde v konci soupeř triply utíká, chystá  a následně také zavírá. Sportdarts po této krásné tečce prohrává 10:8. Montymu to dnes prostě moc nezavíralo.

Opět bylo vidět, že se Sportdarts dokáže vrátit do hry i za zdánlivě ztraceného stavu, bohužel probuzení přišlo až příliš pozdě. Příště by to chtělo začít hrát od začátku.

Hanz 2/4, Ivo 0/2, Pitrys 2/4, Monty 1/4, Dan 2/2