7. kolo: Bull-DO-zers Havířov : Sportdarts Ostrava

08.11.2014 14:22

Sedmé kolo nás zaválo do Havířova, opět bez kápa a tentokráte i šakala jsme jeli zkusit štěstí do pizzerie Marshall. Opět nás čekal kvalitní soupeř a tak jsem nám moc šancí nedával. Oslabený tým byl však naprosto v klidu a někteří měli docela optimistickou náladu. Optimismus nás velmi brzo přešel.

Hned po prvnní sadě jsme prohrávali 3:1, kdy dokázal zabodovat pouze Monty s Robertem Heinzem.

Druhá sada zápasů se nesla ve stejném duchu zatím co Hanz, Ivo ani Pitrys nedokázali zabodovat , Monty opětuhrál bod tentokrát s Frantou Balášem.

Montymu to po posledních nevydařených zápasech zase začalo padat a to bylo vidět i ve čtyřhře, kdy spolu s Pitrýskem vybojovali třetí bod. Při cricketu už to ovšem nebylo to pravé ořechové, bylo vidět, že Dan a Ondra scházejí a tak po ctyřhrách domácí vedli již 7:3.

A snad to bylo prostředím pizzerie Marshall nebo hojnosti zeleného moku, k probuzení Sportdartsu prostě nedošlo. Třetí sada byla nadějná kdy Hanz, Pitrys i Monty byli na stavu 1:1 ale nedokázali body urvat, čímž byl zápast rozhodnut. Stav 11:3 po třetí sadějednoznačně naznačoval střídání a tak si mohl prvoligový zápas vyzkoušet i Vojta, který vystřídal Iva. Vojta hrál pěkně, ale trpěl onou pověstnou sportdartkou - nemoc kdy nejde trefit dabl. :) A tak v poslední sadě dokázal zabodovat opět pouze Monty ve vyhecovaném zápase s Liborem Milerským , kdy padlo jak bingo tak 6kolo.  Libor: Monty  nakonec 1:2.

A tak jediným pozitivem z návštěvy Havířova byla skutečnost, že i přes velké množství "chodníčkových" jsme ve zdraví dorazili do Ostravy.

 Bull-DO-zers Havířov : Sportdarts Ostrava - 14:4

 

Hanz 0/4, Ivo 0/3, Pitrys 0/4, Monty 3/4, Vojta 0/1