8 kolo : Sportdarts Ostrava - Maníci Frýdek-Místek

24.11.2014 16:48

Po výletu opět doma a v takřka kompletní sestavě jsme se sešli k zápasu osmého kola odhodlaní konečně něco uhrát.

Ondra poslal do boje Pitryse, Dana, Hanze a Montyho a s Vojtou zůstal v záloze. Ovšem hned ze startu se začala projevovat naše kolektivní nemoc a nehohoucnost na dablech a tak nejprve Pitrys, Dan a následně i Hanz prohrávají 2:0 a začátek opět není z těch nejlepších. Jediný Monty dokázal zavřít i s trápením a porazil Martina Vilagiho 2:1, což znamenalo korekci na 1:3 z pohledu domácích.

Nechtěli jsme to tak nechat a tak jsme se po hlavě vrhli do druhé sady zápasů, ve kterých se podařilo zabodovat Danovi a Montymu, což znamenalo stav 3:5.

Na čtyřhry jsme si celkem fandili a kápo poskládal dvojice 501 Dan, Monty a Pitrys, Hanz a cricket Dan, Hanz a Ondra, Monty , ovšem tentokráte ani naše vcelku silná týmová hra tížené ovoce nepřinesla, obě hry jsme prohráli 2:0 a soupeř tak utekl o další dva body. (3:7)

V třetí sadě pak dokázal zabodovat Pitrys i Dan a nachvíli to vypadalo na probuzení, které soupeř zastavil hned v následujících zápasech kdy Hanz prohrál 2:1 s Mírou Krolem a Monty 2:0 s Kubou Mandysem. Třetí sada her byla poznamenána pokaženým sřídáním čož se projevilo až v sadě poslední a tak jsme se chtě nechtě zapojili do hry všichni , když Monty odmítl podruhé hrát s Kubou Mandysem.  Nejprve nastoupil Pitrys s Kamilem Jeřábkem, kde po impotenci na dablu prohrál 2:0 ,což znamenalo 10 soupeřův bod a tak do hry nastoupil místo Hanze Vojta, který prohrál po boji 2:1 s střídajícím Břeťou Vričanem, v dalším zápase dokázal vybojovat bod Dan, který 2:1 porazil Martina Vilagiho. Na poslední zápas pak zůstala opět dvojice Monty a Kuba Mandys a jak již jsem psal za Montyho se tak po té co odmítl znova hrát postavil na čáru Ondra. Ani ten však nedokázal zvítězit a atak sportdarts opět padl a to 12:6.

 

 Hanz 0/4, Dan 3/4, Pitrys 1/4, Monty 2/3, Vojta 0/1, Ondra 0/1